Jouw badkamer renoveren met GL Interieur

Dé badkamerrenovatie specialist in Gent

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw badkamer renovatie in Gent? Bij GL Interieur weten we dat een badkamer veel meer is dan slechts een functionele ruimte; het is een toevluchtsoord van ontspanning, comfort, en rust. Wij zijn toegewijd aan het leveren van niet alleen een functionele, maar ook een esthetisch aantrekkelijke badkamer die perfect past bij uw persoonlijke stijl en levensbehoeften.

Met onze hoofdzetel in Affligem, een atelier in Aalst, en een zaakvoerder gevestigd in Gent, voeren wij regelmatig werken uit in Gent en de omliggende gemeenten.

Waarom kiezen voor GL Interieur voor uw badkamer renovatie in Gent?

  • Lokale Kennis: Een gespecialiseerde aannemer uit de buurt.
  • Kwaliteit en Stijl: We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen gecombineerd met stijlvolle designs die de tand des tijds zullen doorstaan en uw badkamer transformeren in een stukje paradijs.
  • Persoonlijke Aanpak: Elk badkamer project in Gent begint met een uitgebreid adviesgesprek om uw unieke wensen en behoeften te begrijpen. Dit zorgt ervoor dat het eindresultaat naadloos aansluit bij wat u voor ogen heeft.

Leer meer over onze aanpak voor badkamerrenovatie in Gent en laat ons de badkamer van uw dromen realiseren. Of u nu een complete renovatie nodig heeft of gewoon een paar wijzigingen wilt aanbrengen om de ruimte te moderniseren, GL Interieur staat klaar om u te helpen.

Bezoek ons atelier, of neem direct contact op om uw eerste gratis adviesgesprek te plannen. Wij zijn er om elke stap van het proces met u te doorlopen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van uw nieuwe badkamer. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Maak een afspraak

Wij komen bij u langs voor een gratis opmeting, adviesgesprek en offerte inclusief 3D-ontwerp.


Onze troeven
  • Vrijblijvende opmeting en adviesgesprek ter plaatse.
  • Uitwerken van gratis 3D ontwerp en begroting van de werkzaamheden.
  • Offerte met vaste prijs, geen verrassingen.
  • Concrete en snelle afspraken rond planning en realisatie.
  • Actief in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant
Heeft u vragen over uw toekomstig project?
Wenst u een gratis adviesgesprek?