Badkamerrenovatie met Belgische meubels

Badkamerrenovatie met Belgische meubels

Deze ruime badkamer werd van boven tot onder gerenoveerd waardoor ze weer volledig in lijn is met de hedendaagse standaarden. Om deze renovatie te realiseren maakten we gebruik van tijdloze materialen en meubilair.

Grote tegels van 45×90 cm (wanden) en 60×60 cm (vloer) zorgen voor een tijdloze look en zijn toch erg onderhoudsvriendelijk. Die aandacht voor functionaliteit én stijl werd doorgetrokken tot het wc-element ‘Durastyle’ van Duravit, met uitklikbare wc-bril.

Badkamermeubilair van Belgische fabrikant Oak 4 U zorgt voor een warme uitstraling dankzij de hoogwaardige eik-fineer afwerking en meer dan voldoende opbergruimte onder de wastafels, achter de wandspiegel en in de afzonderlijke kolomkast.

Het ‘Oberon’ bad van Villeroy & Boch met ingewerkte badgrepen maakt het voor jong én wat ouder makkelijk om vlot in en uit te stappen. Ook de douchebak van Villleroy & Boch combineert stijl met gebruiksgemak dankzij de minimale opstap en afwerking in Quaryl, een onderhoudsvriendelijk glanzend oppervlak met quartz dat helemaal niet glad is.

Tot slot werd het afzonderlijk toilet voorzien van een handenwasser, waardoor het perfect dienst doet als gastentoilet.

Categorie
  • Badkamer
Meer informatie?
Wilt u meer weten over dit project of heeft u zelf renovatieplannen?
Heeft u vragen over uw toekomstig project?
Wenst u een gratis adviesgesprek?