Waarom kiezen klanten voor GL Interieur?

Leer ons kennen

Wie of wat is GL Interieur?

GL Interieur is een betrouwbare aannemer gespecialiseerd in het plannen en begeleiden van renovaties voor particulieren. Het in detail uitwerken en uitvoeren van de renovatie van uw badkamer, appartement of volledige woning interieurs is onze passie. Daardoor zorgen wij met aandacht voor uw specifieke wensen, noden en stijl voor een zorgeloze renovatie van uw woning. GL Interieur is ontstaan uit Dema Project, dat zich nu toespitst op de bedrijfsmarkt, om onze particuliere klanten een nog betere service te kunnen bieden.

Het GL Interieur Team

Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw- en renovatiesector is GL Interieur de betrouwbare partner voor uw project. Met ons hoofdkantoor is gelegen te Affligem en met een tweede vestiging in Gent voeren wij alle werken uit tussen Brussel en Groot-Gent. Bekijk ook zeker onze projecten met voor en na foto’s op onze inspiratiepagina.

Geert Van den Haenaut

Voor Geert is renoveren een ware passie. Hij is gedreven en innovatief. Hij heeft ervaring en kennis op vlak van uitvoering, het begeleiden van renovatie projecten en het ontwerpen van interieurs. Door deze kennis ontwerpt hij steeds met oog voor details, waarbij esthetica en functionaliteit hand in hand gaan.

Lionel de Mareuil

Na jaren ervaring als projectleider en ontwerper van renovatie-projecten besliste Lionel in 2018 om een eigen bedrijf op te richten, sindsdien focust hij zich op kwalitatieve, duurzame en functionele renovatiewerken.  Hij kikt op feilloze realisaties. Plannen, coördineren, opvolgen zijn taken die hij bij iedere klant ter harte neemt!

Onze troeven
  • Vrijblijvende opmeting, ontwerp en offerte
  • Concurrentieel en gedetailleerd voorstel
  • Juiste begeleiding bij het kiezen van de nodige materialen
  • Professionele ploegen die de werkzaamheden uitvoeren met 10 jaar aansprakelijkheid
  • Één aanspreekpunt van ontwerp tot realisatie
Heeft u vragen over uw toekomstig project?
Wenst u een gratis adviesgesprek?