GL Interieur is dé specialist in badkamer renovatie

Snel en zonder zorgen een nieuwe badkamer

Geert en Lionel staan klaar om met hun passie voor eht vak jouw badkamer vakkundig te renoveren.Bij GL Interieur begrijpen we dat uw badkamer meer is dan zomaar een kamer. Het is een plek van ontspanning, comfort en rust. Onze visie voor elke badkamer renovatie is om een ruimte te creëren die niet alleen stijlvol en kwalitatief hoogwaardig is, maar ook perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en behoeften.

Ontdek onze vijf redenen om voor GL Interieur te kiezen voor uw badkamer renovatie, bekijk onze realisaties of neem contact op voor een gratis opmeting, ontwerp en offerte.

Onze Waarden

  • Kwaliteit: Centraal in elke badkamer renovatie staat de kwaliteit. GL Interieur gebruikt enkel hoogwaardige materialen en werkt samen met ervaren vakmensen. Dit garandeert dat uw badkamer niet alleen prachtig zal zijn, maar ook duurzaam. Bekijk onze catalogi van Belgische en internationale topmerken.
  • Stijl: Wij begrijpen het belang van design. Of uw voorkeur nu uitgaat naar modern, klassiek of minimalistisch, onze badkamer renovaties zijn stijlvol en op maat gemaakt om aan uw unieke smaak te voldoen.
  • Ecologie: Duurzaamheid is een kernwaarde bij GL Interieur. We integreren ecologische en energie-efficiënte oplossingen in uw badkamer renovatie, waardoor u niet alleen een mooie, maar ook een milieuvriendelijke badkamer krijgt.

Het GL Interieur team staat voor jou klaar.

Onze Aanpak voor uw Nieuwe Badkamer

Bij GL Interieur geloven we in een persoonlijke aanpak, of het nu gaat om een nieuwbouw badkamer of de renovatie van een bestaande badkamer. We beginnen met een gratis adviesgesprek waarin we uw specifieke behoeften en wensen bespreken. Tijdens dit gesprek nemen we ook alle nodige metingen en bekijken we samen de verschillende mogelijkheden.

Na het adviesgesprek gaan we aan de slag om een ontwerp op maat te creëren. We maken realistische 3D-simulaties, zodat u vanaf het begin een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. Ons team adviseert u over alle aspecten: indeling, materiaalkeuze, stijl, ecologie en kostprijs.

Eenmaal het ontwerp is goedgekeurd, stellen we een gedetailleerde offerte op met een vaste prijs. Wat op de offerte staat, is wat u uiteindelijk zult betalen, zonder verborgen kosten.

Bij GL Interieur begrijpen we het belang van heldere communicatie. Daarom heeft u gedurende het hele proces slechts één aanspreekpunt, van de eerste opmeting tot de uiteindelijke oplevering. Dit zorgt voor een vlotte samenwerking en voorkomt misverstanden.

Ons doel: het leveren van een kwalitatief hoogstaand resultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet. Uw tevredenheid is onze grootste prioriteit.

Lees meer over onze werkwijze.

Moderne badkamer met regendouche.

Kies GL Interieur voor uw nieuwe badkamer en laat ons uw droombadkamer werkelijkheid maken.

 

Maak een afspraak

Wij komen bij u langs voor een gratis opmeting, adviesgesprek en offerte inclusief 3D-ontwerp.


Onze troeven
  • Vrijblijvende opmeting en adviesgesprek ter plaatse.
  • Uitwerken van gratis 3D ontwerp en begroting van de werkzaamheden.
  • Offerte met vaste prijs, geen verrassingen.
  • Concrete en snelle afspraken rond planning en realisatie.
  • Actief in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant
Heeft u vragen over uw toekomstig project?
Wenst u een gratis adviesgesprek?